Kom Jij Ons Team Versterken?

Bij Boerejongens nemen we onze medewerkers net zo serieus als onze klantenkring. Daarom zetten we ook niet zomaar iemand aan het werk in onze coffeeshops. Wij streven naar een uitmuntende dienstverlening aan onze klanten. Dit vraagt om een stevige persoonlijkheid met een stevig staaltje mensenkennis en communicatie skills, boven op een vriendelijke instelling en een servicegerichte mentaliteit. Het spreken van de Nederlandse taal is dan ook een vereiste voor een functie binnen ons bedrijf.

Natuurlijk moet je ook een fikse dosis gevoel voor de cannabiscultuur hebben, in de breedste zin van het woord. Diepgravende kennis van de materie is mooi meegenomen, maar niet verplicht. Je gaat meteen aan de slag in ons intensieve trainingsprogramma, waar we je alles leren dat er te weten valt over onze cannabisproducten, verantwoordelijke verkoop en de beste service voor onze klanten, compleet met betrouwbaar advies over de keuzes die ons menu ze biedt. Coffeeshop Boerejongens stimuleert persoonlijke ontwikkeling, opleidingen en helpt je jouw horizon te verbreden als jij bereid bent de lat steeds hoger te leggen voor jezelf.

Werken bij de Boerejongens betekent dat je minimaal 21 jaar of ouder bent. Oog hebt voor je klanten, maar ook dat je er bent voor je collega’s – net zoals zij er zijn voor jou! Je zal deel uitmaken van een hecht maar vooral gezellig team waarbij geen enkele werkdag of klant hetzelfde is. Naast de flexibele en positieve instelling vraagt deze functie ook om een hands-on mentaliteit. Je bent een echte aanpakker die houdt van uitdagingen en samen met het team streeft naar een vijf sterren klantbeleving. Zelfs wanneer het druk is staan behoud van kwaliteit en klantenservice hoog in het vaandel bij Coffeeshop Boerejongens. Mondelinge beheersing van de Nederlandse taal is een harde eis, basisbeheersing van de Engelse taal is een pré.

Kortom, Boerejongens medewerkers zijn eerlijke, gedreven, hardwerkende professionals met hun Amsterdamse hart op de juiste plek.

Als Boerejongens medewerker te werk gaan bied je de mogelijkheid om:
  • Deel uit te maken van een professioneel Coffeeshop Team
  • Tot in de puntjes getraind worden met doorgroeimogelijkheden
  • BHV getraind te worden
  • Goed gastheerschap Trimbos Instituut training
  • In een team van toegewijde en enthousiaste collega’s te werken
  • Deel uit te maken van dit innovatieve bedrijf met uitdagende toekomstperspectieven
  • Exclusieve Boerejongens incentives te ontvangen
  • Een marktconform salaris te verdienen & eindejaarsbonus

Neem contact op via onderstaande button! En we komen zo snel mogelijk bij je terug.