Gemeenschap

Boerejongens Coffeeshops, Onderdeel Van De Gemeenschap in De Buurt

Boerejongens coffeeshops zijn echt een onderdeel van de lokale gemeenschap. We dragen bij aan een betere omgeving in de buurt o.a. door middel van het inhuren van De Buurtgastheren. De Buurtgastheren zetten zich in voor het beschermen van de sociale samenhang en de veiligheid rond onze shops. Daarnaast helpen ze om de sociale spirit van de mensen in de buurt op een goed niveau te houden. De Buurtgastheren zijn er om mensen een handje te helpen, om op te treden bij ongewenst gedrag en om te controleren op geldige ID-bewijzen bij de ingang van de shop. Ze heten je welkom met een vriendelijk woordje en proberen altijd om de samenhang en de harmonie in de buurt te versterken. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan genieten van een fijne, vriendelijke sfeer, of je nou een coffeeshopbezoeker of buurtbewoner bent, of gewoon een voorbijganger die zich onderdompelt in het ouderwets gezellige Amsterdamse straatleven.

De Buurtgastheren Zijn Er Om Te Helpen

Als onderdeel van ons samenwerkingsverband met De Buurtgastheren proberen we een handje te helpen waar het kan, om de buurt een stapje vooruit te helpen.

Als een van onze buren hulp nodig heeft met de boodschappen, dan helpen we even om ze naar binnen te dragen. De portiek van het oude dametje van hiernaast vegen? Wacht, we pakken vast een bezem! Heb je een fietspomp nodig? We hebben er eentje voor je klaar staan!

Boerejongens heeft ook acht ondergrondse afvalcontainers geadopteerd van de Gemeente Amsterdam. Dat hoort erbij als je je buurt serieus neemt: onze Buurtgastheren houden dag in, dag uit de omliggende straten schoon.

Dat draagt merkbaar bij aan een levendige buurt met een gedeeld gevoel van saamhorigheid – een prima stekkie voor bedrijven zoals wij, die een aangenaam zakelijk en sociaal klimaat zien als een onderdeel van hun verantwoordelijkheden.

Buurtgastheren.com